Wie wij zijn

 

Bureau Kleijweg
Donklaan 27
2254 AA Voorschoten

 

T: 071 5619052
E: info@bureaukleijweg.nl

 

Dit adres is 4 minuten lopen van Station Voorschoten, in de richting van Wassenaar.

 

Ons Bureau bestaat sinds 1995. Wij werken met twee vaste mensen: Marijke Kleijweg en Michiel van Essen. Daarnaast werken op projectbasis regelmatig free-lancers voor ons Bureau.

 

De grote lijnen in al onze trainingen, cursussen en coaching zijn:

  • het versterken van het zelfvertrouwen en
  • het vergroten van communicatieve vaardigheden

 

Marijke Kleijweg is communicatiedeskundige, cultureel antropoloog en maatschappelijk werker. Daarnaast is zij een ervaren politicus. Marijke is gespecialiseerd in groepswerk, waaronder het coachen van afdelingen bij bedrijven. Daarnaast is zij coach voor individuele personen en partners/gezinnen. Zij is deskundig op het gebied van psychische terreur (pesten op het werk, op scholen of in de familie) en in het coachen bij arbeidsgerelateerde problematiek.

 

Michiel van Essen is systheemtherapeut (lid NVRG), ouderbegeleider en Video-home-trainer. Hij is gespecialiseerd in het ondersteuenen van ouders bij de opvoeding van hun kinderen, zowel bij vragen op een heel afgebakende terrein, als bij zwaardere problematiek. Michiel is zeer ervaren en deskundig in het werken met groepen en in coaching bij relatieproblemen. Daarnaast is hij ervaren in Video-Interactie-Begeleiding (groepsgewijze deskundigheidbevordering met behulp van opnames).